Apparaten en accessoires
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
Voorbereiding. 1u.
Totaal 2u. 30min
8 porties
Ingrediënten
-
gemengde verse kruiden (rozemarijn, salie, laurier)10 g
-
teentje knoflook1
-
zout1 ½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¾ tl
-
runderlende (in één stuk)900 - 1000 g
-
water600 g
-
mozzarella in kleine blokjes (± 5 mm)200 g
-
tomaten zaadjes verwijderd, in kleine blokjes (± 5 mm)200 g
-
verse basilicumbladeren in dunne plakjes (± 2 mm)20 g
-
extra vergine olijfolie4 el
-
verse bieslook en iets meer om af te werken20 g
-
vers gemalen peper¼ tl
-
zeezoutvlokken½ tl
-
water
-
boter20 g
-
maïzena (zetmeel)5 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1067.3 mg
Eiwitten
29.8 g
Calorieën
1756.2 kJ /
419.7 kcal
Vetten
31.5 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
12.6 g
Koolhydraten
3.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestelijk Buffet
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rijst met Zeevruchten
Keine Bewertungen
Zeevruchtenrijst
Keine Bewertungen
Pancake muffins met banaan en chocolade
30 Min
Miso carbonara udon noedels
25 Min
Spookachtige pizza
Keine Bewertungen
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30 Min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Keine Bewertungen
Caipirinha van mango
5 Min
Granaatappel Mojito
10 Min
Zalm in korst met citroen risotto
45 Min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 Std.
Krokant gebraad met moutbiersaus
2 Std. 40 Min